Zonnepanelen kopen bij dé all electric expert in Friesland en Groningen

Stroom opwekken met zonnepanelen

De energieprijzen blijven maar stijgen, terwijl u met zonnepanelen gemakkelijk zelf uw stroom kunt opwekken om bijvoorbeeld uw elektrische vloerverwarming van elektriciteit te voorzien.

Een belangrijk onderdeel van ons installatieconcept is het opwekken en opslaan van energie. Des te meer energie u zelf opwekt, des te lager de energievraag. Dat is niet alleen interessant voor de energiekosten, maar ook voor de energielabel van uw woning.

Zonnepalen zijn in veel gevallen een goede toepassing voor het opwekken van energie. In tegenstelling tot wat men vaak denkt hoeft uw dak niet voorzien te zijn van een perfecte ligging om voldoende energie op te wekken.

Een belangrijke factor bij het toepassen van zonnepanelen is de kwaliteit van de panelen. Zonnepanelen met een hoge kwaliteit leveren een hoog rendement en houden dit hoge rendement langer vast.

Vooral de levensduur van de panelen is erg belangrijk, omdat de investering vaak pas na een aantal jaar wordt terugverdiend. Een zonnepaneel met een lange levensduur en een hoge opbrengst is ondanks de relatief hoge investeringskosten in veel gevallen snel terug te verdienen.

DCN werkt samen met Europese leveranciers, waardoor de zonnepanelen ook moeten voldoen aan de vaak veel strengere Europese wet- en regelgeving. Zo kunnen wij u een lange levensduur garanderen en goede garanties bieden.

Voordelen kwalitatieve zonnepanelen:

  • Hoger rendement
  • Groener energielabel
  • Langere levensduur
  • Snellere terugverdientijd
infrarood-vloerverwarming

Ons werkgebied:

  • Leeuwarden
  • Drachten
  • Heerenveen
  • Sneek

Start direct met verduurzamen:

Invalid Input
Invalid Input

Salderingsregeling

De salderingsregeling zorgt ervoor dat we het elektriciteitsnet als opslagsysteem voor onze opgewekte stroom kunnen gebruiken. In de zomer produceert u overdag veel meer dan u kunt gebruiken, maar in de winter komt u tekort. Door de salderingsregeling maakt het niet uit wanneer u stroom opwekt of verbruikt, omdat aan het eind van het jaar alles met elkaar verrekend wordt.

Maar, hier gaat een einde aan komen. De huidige salderingsregeling is nog actief tot 2023. Vanaf 2023 zal de salderingsregel met zo’n 9% per jaar worden afgebouwd. Het rendement op uw investering in zonnepanelen blijft goed, maar zal wel lager worden dan dat we nu gewend zijn. Daarom worden systemen om energie op te slaan steeds interessanter.

Wat klanten zeggen over DCN

M. KokHet bezoek aan de showroom heeft ons overtuigd. Heerlijk voelde de verwarming. Ik heb alles ingedeeld in 4 zones. Dat werkt perfect, ik kan alles aansturen met de app.

Fam. van WestenWe hadden een wat oudere woning gekocht en hebben besloten om deze direct op een duurzame manier te verwarmen. De verkoper heeft ons meegenomen naar een aantal woningen die al infrarood vloerverwarming gebruikten en al snel waren we om. De verwarming is heel lekker.

Fam. HeldIk had me uitgebreid georiënteerd via internet. Daar was veel te vinden over alle mogelijkheden om ons huis te verwarmen. Ze waren alleen niet allemaal mogelijk voor ons. Dit ging erg goed. De aansturing gaat via een thermostaat maar kan ook via de app.

Uw adviseur in Groningen en Friesland

“In 2012 ben ik de duurzame wereld ingerold, dat was destijds vooral een idealistische keuze. Inmiddels zijn de tijden veranderd en is duurzaam ‘hot en trendy’ geworden. Ik kan een goed en eerlijk advies geven voor iedere specifieke situatie. Er is immers niet één weg die naar Rome leidt. Soms is een warmtepomp beter, terwijl voor een andere situatie infrarood verwarming zich beter leent. Ik ga dan ook voor de beste, duurzame oplossing: wat past het beste bij de doelstellingen en wensen van de klant.”

Erik Lammers

Erik Lammers

Duurzaamheidsadviseur regio Groningen en Friesland
20 jaar ervaring

Meer dan 20 jaar ervaring in montage en installatie van duurzame energieoplossingen.

vragen

Heeft u een vraag?
Bel 088 011 89 01
(ma/vrij 09:00-17:00 uur).

vragen

Laat u vrijblijvend
adviseren!