Zonnepanelen

Waarom betalen voor stroom?

De energieprijzen blijven maar stijgen! Terwijl u gemakkelijk zelf uw stroom kunt opwekken met zonnepanelen. En dat is nog leuk ook!

Vermogens van de zonnepanelen

Het vermogen van zonnepanelen wordt uitgedrukt in watt. Dit is het vermogen dat een paneel maximaal kan leveren. De term wattpiek komt u vaak tegen en betekent niets meer dan dat we het over het piekvermogen hebben. Wij gebruiken voor het gemak graag watt

  • Zelf uw stroom opwekken.
  • Geen last van stijgende energieprijzen.
  • Overal ter wereld uw opgewekte energie inzien op uw smartphone.
infrarood-vloerverwarming

21 Tips die u moet lezen voordat u zonnepanelen aanschaft.

Download gratis de whitepaper. Lees deze tips voordat u zonnepanelen aanschaft.

Download de whitepaper
tips-bij-aankoop-zonnepanelen

Start direct met besparen:

Invalid Input
Invalid Input

Salderingsregeling

De salderingsregeling zorgt ervoor dat we het elektriciteitsnet als opslagsysteem voor onze opgewekte stroom kunnen gebruiken. In de zomer produceert u overdag veel meer dan u kunt gebruiken, maar in de winter komt u tekort. Door de salderingsregeling maakt het niet uit wanneer u stroom opwekt of verbruikt, omdat aan het eind van het jaar alles met elkaar verrekend wordt.

Maar, hier gaat een einde aan komen. De huidige salderingsregeling is nog actief tot 2023. Vanaf 2023 zal de salderingsregel met zo’n 9% per jaar worden afgebouwd. Het rendement op uw investering in zonnepanelen blijft goed, maar zal wel lager worden dan dat we nu gewend zijn. Daarom worden systemen om energie op te slaan steeds interessanter.

Wat klanten zeggen over DCN

M. KokHet bezoek aan de showroom heeft ons overtuigd. Heerlijk voelde de verwarming. Ik heb alles ingedeeld in 4 zones. Dat werkt perfect, ik kan alles aansturen met de app.

Fam. van WestenWe hadden een wat oudere woning gekocht en hebben besloten om deze direct op een duurzame manier te verwarmen. De verkoper heeft ons meegenomen naar een aantal woningen die al infrarood vloerverwarming gebruikten en al snel waren we om. De verwarming is heel lekker.

Fam. HeldIk had me uitgebreid georiënteerd via internet. Daar was veel te vinden over alle mogelijkheden om ons huis te verwarmen. Ze waren alleen niet allemaal mogelijk voor ons. Dit ging erg goed. De aansturing gaat via een thermostaat maar kan ook via de app.

Uw adviseur in de regio

“In 2012 ben ik de duurzame wereld ingerold, dat was destijds vooral een idealistische keuze. Inmiddels zijn de tijden veranderd en is duurzaam ‘hot en trendy’ geworden. Ik kan een goed en eerlijk advies geven voor iedere specifieke situatie. Er is immers niet één weg die naar Rome leidt. Soms is een warmtepomp beter, terwijl voor een andere situatie infrarood verwarming zich beter leent. Ik ga dan ook voor de beste, duurzame oplossing: wat past het beste bij de doelstellingen en wensen van de klant.”

Erik Lammers

Erik Lammers

Duurzaamheidsadviseur regio Friesland
Tydom domotica
Bouwbureau Paas
AHT International
Dutch Led Projects
Dutch Heating Products
SolarWatt
20 jaar ervaring

Meer dan 20 jaar ervaring in montage en installatie van duurzame energieoplossingen.

vragen

Heeft u een vraag?
Bel 088 011 89 01
(ma/vrij 09:00-17:00 uur).

vragen

Bezoek onze showroom
en laat u vrijblijvend
adviseren!