Water verwarmen met een zonneboiler

Elektrisch water verwarmen zonder gas

Om een volledig elektrisch installatieconcept te realiseren zal ook het warmtapwatersysteem, in veel gevallen de cv-ketel, moeten worden vervangen. Het is belangrijk dat naast een efficiënt systeem er ook efficiënt wordt omgegaan met warmtapwater, om het totale installatieconcept ook daadwerkelijk duurzaam te maken.

Er zijn meerdere warmtapwater systemen mogelijk. DCN past voornamelijk elektrische boilers of warmtepompboilers toe, omdat dit simpele maar tegelijkertijd ook efficiënte systemen zijn.

De efficiëntie van de systemen hangt af van de hoeveelheid water dat er dagelijks wordt verbruikt. Het bewust omgaan met warmwater is daarom van belang voor een duurzaam installatieconcept.

Onze experts kunnen afhankelijk van uw specifieke situatie en behoeftes de juiste systemen voor u bepalen.

Voordelen efficiënt warmtapwatersysteem:

  • Duurzame oplossing
  • Toepasbaar in veel situaties
  • Gasloos
  • Kostenbesparing
zonneboiler-friesland

Start direct met verduurzamen:

Invalid Input
Invalid Input

Wat klanten zeggen over DCN

M. KokHet bezoek aan de showroom heeft ons overtuigd. Heerlijk voelde de verwarming. Ik heb alles ingedeeld in 4 zones. Dat werkt perfect, ik kan alles aansturen met de app.

Fam. van WestenWe hadden een wat oudere woning gekocht en hebben besloten om deze direct op een duurzame manier te verwarmen. De verkoper heeft ons meegenomen naar een aantal woningen die al infrarood vloerverwarming gebruikten en al snel waren we om. De verwarming is heel lekker.

Fam. HeldIk had me uitgebreid georiënteerd via internet. Daar was veel te vinden over alle mogelijkheden om ons huis te verwarmen. Ze waren alleen niet allemaal mogelijk voor ons. Dit ging erg goed. De aansturing gaat via een thermostaat maar kan ook via de app.

Één van onze adviseurs aan het woord:

“In 2012 ben ik de duurzame wereld ingerold, dat was destijds vooral een idealistische keuze. Inmiddels zijn de tijden veranderd en is duurzaam ‘hot en trendy’ geworden. Ik kan een goed en eerlijk advies geven voor iedere specifieke situatie. Er is immers niet één weg die naar Rome leidt. Soms is een warmtepomp beter, terwijl voor een andere situatie infrarood verwarming zich beter leent. Ik ga dan ook voor de beste, duurzame oplossing: wat past het beste bij de doelstellingen en wensen van de klant.”

Erik Lammers

Erik Lammers

Duurzaamheidsadviseur regio Groningen en Friesland
20 jaar ervaring

Meer dan 20 jaar ervaring in montage en installatie van duurzame energieoplossingen.

vragen

Heeft u een vraag?
Bel 088 011 89 01
(ma/vrij 09:00-17:00 uur).

vragen

Laat u vrijblijvend
adviseren!