Uw woning goed ventileren

Ventilatie in uw woning

Het bouwbesluit schrijft een bepaalde mate van ventilatie voor. Een goed geventileerde woning verhoogt het wooncomfort enorm.

Ondanks dat goed ventileren van woningen belangrijk is, zijn ventilatiesystemen vaak niet goed ingeregeld of zelfs bewust dichtgezet. Daarbij geeft natuurlijke luchttoevoer in woningen weinig comfort en kan het zelfs als tocht worden ervaren. Om dit te verhelpen worden roosters in veel gevallen dichtgezet, waardoor allerlei schimmels zich in badkamers en vochtige ruimtes kunnen manifesteren. Daarom kiezen wij in bestaande bouw voor decentrale ventilatie.

woning-ventilatie

Wat klanten zeggen over DCN

M. KokHet bezoek aan de showroom heeft ons overtuigd. Heerlijk voelde de verwarming. Ik heb alles ingedeeld in 4 zones. Dat werkt perfect, ik kan alles aansturen met de app.

Fam. van WestenWe hadden een wat oudere woning gekocht en hebben besloten om deze direct op een duurzame manier te verwarmen. De verkoper heeft ons meegenomen naar een aantal woningen die al infrarood vloerverwarming gebruikten en al snel waren we om. De verwarming is heel lekker.

Fam. HeldIk had me uitgebreid georiënteerd via internet. Daar was veel te vinden over alle mogelijkheden om ons huis te verwarmen. Ze waren alleen niet allemaal mogelijk voor ons. Dit ging erg goed. De aansturing gaat via een thermostaat maar kan ook via de app.

Uw adviseur in de regio

“In 2012 ben ik de duurzame wereld ingerold, dat was destijds vooral een idealistische keuze. Inmiddels zijn de tijden veranderd en is duurzaam ‘hot en trendy’ geworden. Ik kan een goed en eerlijk advies geven voor iedere specifieke situatie. Er is immers niet één weg die naar Rome leidt. Soms is een warmtepomp beter, terwijl voor een andere situatie infrarood verwarming zich beter leent. Ik ga dan ook voor de beste, duurzame oplossing: wat past het beste bij de doelstellingen en wensen van de klant.”

Erik Lammers

Erik Lammers

Duurzaamheidsadviseur regio Friesland
Tydom domotica
Bouwbureau Paas
AHT International
Dutch Led Projects
Dutch Heating Products
SolarWatt
20 jaar ervaring

Meer dan 20 jaar ervaring in montage en installatie van duurzame energieoplossingen.

vragen

Heeft u een vraag?
Bel 088 011 89 01
(ma/vrij 09:00-17:00 uur).

vragen

Bezoek onze showroom
en laat u vrijblijvend
adviseren!