Direct verduurzamen

Zet nu de eerste stap om uw woning te verduurzamen.

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Duurzame toekomst

Wat DCN anders doet

Waar de meeste adviseurs en installateurs u alleen adviseren over hun eigen installaties, kijkt DCN naar het totale installatieconcept voor uw woning. Zo krijgt u een gedegen advies dat aansluit op uw wensen en budget.

Als basis gebruiken wij geen warmtepompen maar een uniek infraroodsysteem. Onze elektrische vloerverwarmingsmatten werken op basis van infraroodstraling en bestaan uit een speciale amorfe legering, waardoor het de warmte langer vasthoudt. Met deze vloerverwarmingsmatten kunt u daardoor snel en zeer efficiënt verwarmen.

Het gevolg van de snelheid van dit systeem is dat er ook “ruimte-gestuurd & tijdsgebonden” verwarmd kan worden. Dit houdt in dat alleen de ruimtes worden verwarmd waar op dat moment warmte nodig is. Wanneer u ’s avonds voornamelijk in de woonkamer en keuken aanwezig bent, kunnen de overige ruimtes worden teruggezet op een lagere temperatuur. Zo bespaart u energie zonder dat dit ten koste gaat van het comfort, wat bij waterzijdige systemen vrijwel onmogelijk is.

Bovendien liggen de aanschaf-, onderhouds- en installatiekosten voor onze vloerverwarmingsmatten fors lager dan de kosten voor de aanschaf en het onderhoud van een warmtepompsysteem.

nul op de meter

Start direct met verduurzamen:

Invalid Input
Invalid Input

Wat klanten zeggen over DCN

M. KokHet bezoek aan de showroom heeft ons overtuigd. Heerlijk voelde de verwarming. Ik heb alles ingedeeld in 4 zones. Dat werkt perfect, ik kan alles aansturen met de app.

Fam. van WestenWe hadden een wat oudere woning gekocht en hebben besloten om deze direct op een duurzame manier te verwarmen. De verkoper heeft ons meegenomen naar een aantal woningen die al infrarood vloerverwarming gebruikten en al snel waren we om. De verwarming is heel lekker.

Fam. HeldIk had me uitgebreid georiënteerd via internet. Daar was veel te vinden over alle mogelijkheden om ons huis te verwarmen. Ze waren alleen niet allemaal mogelijk voor ons. Dit ging erg goed. De aansturing gaat via een thermostaat maar kan ook via de app.

Uw adviseur in Friesland

“In 2012 ben ik de duurzame wereld ingerold, dat was destijds vooral een idealistische keuze. Inmiddels zijn de tijden veranderd en is duurzaam ‘hot en trendy’ geworden. Ik kan een goed en eerlijk advies geven voor iedere specifieke situatie. Er is immers niet één weg die naar Rome leidt. Soms is een warmtepomp beter, terwijl voor een andere situatie infrarood verwarming zich beter leent. Ik ga dan ook voor de beste, duurzame oplossing: wat past het beste bij de doelstellingen en wensen van de klant.”

Erik Lammers

Erik Lammers

Duurzaamheidsadviseur regio Friesland
20 jaar ervaring

Meer dan 20 jaar ervaring in montage en installatie van duurzame energieoplossingen.

vragen

Heeft u een vraag?
Bel 088 011 89 01
(ma/vrij 09:00-17:00 uur).

vragen

Laat u vrijblijvend
adviseren!